Sous vide recept blog

A LEGJOBB SOUS VIDE RECEPTEK EGY HELYEN

2018. 09. 11. 07:50:51

T-Bone steak paprikás sült krumplival olaszosan

Toszkána egyik leghíresebb és valószínűleg egyik legfinomabb ételét hoztuk ma nektek a „fiorentina” az- az Firenzei klasszikus „T-Bone” steaket.
A jellegzetes „T” alakú csont miatt nevezik így.

Ha valaki igazai „HÚSRAJONGÓ” akkor a T-Bone steaket legalább egyszer az életben muszáj kipróbálnia.

És ami kimondottan különleges, és nem mindennapi élmény: egyszerre enni bélszínt és hátszínt.
Receptünkben megmutatjuk, hogy mitől lehet még tökéletesebben elkészíteni ezt a különleges ételt.
De miért készítsen egy firenzei steaket „csak” grillezés helyett Laica Sous Vide -al? 

Az ok egyszerű:
Bezsebelheti az elismerő szavakat, hiszen a hús még finomabb lesz, melyet eddig szinte csak a mesterszakácsok voltak képesek professzionális környezetben elkészíteni.

A receptben a közepesre (médium) szuvidált steaket 54 ° C  -on 3 óra alatt készthetjük el, ha  inkább a nyersebb (rear) eredményt szeretnénk kapni, akkor a hőmérséklet beállítást 52 ° C-ra kell csökkenteni.

Tovább olvasom >>>

2018. 09. 11. 07:25:19

Zsályával karamellizált ananászkarikák

Nem erősséged az édesség készítés? Csak semmi pánik! Íme egy könnyű, egyszerű recept, melyben néhány egyszerű lépéssel varázslatos desszertté alakítunk egy ananászt, amit lelkifurdalás nélkül élvezhetünk!
Tovább olvasom >>>


 

2018. 07. 17. 23:53:55

Buggyantott tojás bacon-ös, paradicsomos-avokádós pirítóson

A buggyantott tojás a világ minden szakácsának legnagyobb élvezete, de a keresztje is egyben!
A Laica Sous Vide-dal könnyűvé és mindenki számára elérhetővé válik ez a főzési módszer. Az alábbi recept követésévelegy olyan pirítóst készíthetünk amely egyszerű, mégis gazdag az ízletes alapanyagokban, és amitől teljességgel megváltozik a tízóraink (vagy akár az ebédünk vagy egy gyors vacsoránk)!
A feltüntetett alapanyagok egy személyre szólnak, de egyszerre akár több tojást is főzhetünk, hogy boldoggá tegyünk mindenkit aki erre a szuper pirítósra vágyik!
Tovább olvasom >>>

2018. 07. 17. 23:38:24

Olasz lecsó

Az olasz lecsó egy olyan ízletes köret, ami biztosan színt visz majd az asztalunkra! Próbálja ki a Sous vide elkészítési móddal, melynek segítségével még jobban kijönnek a zöldségek igazi ízei és megmarad minden tápértékük. Egy könnyű és ízletes; tökéletesen elkészített olasz lecsó receptje ez, a LAICA Sous Vide-nak köszönhetően!
Tovább olvasom >>>

2018. 07. 17. 22:34:44

Kakukkfüves lazac szelet

A sous vide technológiával készített lazac egy egészen egyszerű és nagyon egészséges recept, ideális annak aki szereti a könnyű, egészséges ételeket. A lazacot vákum alatt, alacsony hőmérsékleten főzzük, kakukkfűvel és egy kevés sóval-borssal ízesítve. Jól illik hozzá köretnek a főtt zöld spárga, melytől még egészségesebb és színesebb lesz a tányérunk. Az igazi ínyencek majonézzel is tálalhatják.
Kiegyensúlyozott, egészséges vacsora ami fél órán belül az asztalra kerülhet!
Tovább olvasom >>>

2018. 06. 27. 23:10:33

Exkluzív TOP-SÉF videós receptek

2018. 06. 19. 10:25:07

Csirkemell mustáros mártásban, salátával

Egy olyan recept, ahol kevés és egyszerű alapanyagok segítségével nyűgözhetjük le vacsoravendégeinket!
A sous vide főzés kihozza a csirkemell legminőségibb ízeit, megtartva puhaságát és zamatosságát, a mustáros mártás és a friss avokádós saláta pedig ad hozzá egy csipet egzotikumot.
Tovább olvasom>>>

2018. 05. 08. 09:30:56

Bélszín szeletek champignon gombával

Egy klasszikus recept, amit újra felfedezhetünk a Laica Sous Vide segítségével! A vákuum alatti, alacsony hőmérsékleten történő főzés tökéletesen kihangsúlyozza a hús ízeit, így pont úgy élvezheted mintha étteremben lennél!
Tovább olvasom>>>